Εφαρμογές για τα υπαίθρια ψηφιακά σημάδια

January 22, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμογές για τα υπαίθρια ψηφιακά σημάδια

Υπαίθριες ψηφιακές εφαρμογές συστημάτων σηματοδότησης στις διαφορετικές βιομηχανίες.

 

01, διαφήμιση προϊόντων --  Το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης αυξάνει τη δέσμευση ακροατηρίων και είναι γνωστό για να παράγει μια ισχυρότερη απάντηση.

 

02, καταστήματα ή λεωφόροι αγορών -- Με την τοποθέτηση του υπαίθριου ψηφιακού συστήματος σηματοδότησης για να παίξετε τα ελκυστικά ακουστικά μηνύματα διαφήμισης, θα είστε σε θέση να ωθήσετε τις πωλήσεις και να ανταγωνιστείτε καλύτερα με άλλα καταστήματα για να συλλάβετε την πολύτιμη προσοχή των πεζών.

Το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης επιτρέπει επίσης σε σας για να ενημερώσει εύκολα τις προωθήσεις, να προωθήσει τα νέα εμπορεύματα και να κάνει άλλες ανακοινώσεις σε πραγματικό - χρόνος μακρινά πέρα από τον Ιστό, που κερδίζει κόστος και χρόνο που συνδέονται με την ενημέρωση του τυπωμένου συστήματος σηματοδότησης.

 

03, Transportatons -- Το υπαίθριο ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία ταξιδιού σας με την παροχή των σε πραγματικό χρόνο αναπροσαρμογών, της ναυσιπλοΐας, και περισσότερων περιήγησης. Είναι ο τέλειος τρόπος να βελτιωθούν οι έξυπνες πόλεις και να κρατηθούν οι κάτοικοι ευτυχείς και ενημερωμένοι. Παρέχει επίσης μια πρόσθετη ροή εισοδήματος δεδομένου ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να διαφημίσουν στην οθόνη σας.

 

04. Πάρκα και δημόσιοι χώροι -- Η χρησιμοποίηση του υπαίθριου ψηφιακού συστήματος σηματοδότησης στα πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους σας δίνει την ευκαιρία να παρέχει τις χρήσιμες πλοήγησης πληροφορίες καθώς επίσης και τις τοπικές λεπτομέρειες γεγονότος, τις κοινοτικές ανακοινώσεις, τους τίτλους ειδήσεων και τις καιρικές επιφυλακές.

 

 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εφαρμογές για τα υπαίθρια ψηφιακά σημάδια  0