Αρχική Σελίδα

Keewin Display Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Keewin Display Co., Ltd.

KEEWIN είναι οικονομικά αποδοτικός κατασκευαστής εξεχουσών θέσεων των ψηφιακών επιδείξεων διαφήμισης και πληροφοριών LCD, με τα προϊόντα που παραδίδονται σε περισσότερες από 28 χώρες. Τα προϊόντα KEEWIN σχεδιάζονται συγκεκριμένα για την εσωτερική, ημι-υπαίθρια, παράθυρο-μπροστινή, υπαίθρια χρήση και αποδεικνύονται για τη 24/7 αξιοπιστία. KEEWIN προσφέρει μια εκτενή επιλογή των ενιαίων, διπλών και τριπλός-πλαισιωμένων ψηφιακών προϊόντων επίδειξης διαφήμισης και πληροφοριών και για την εσωτερική και υπαίθρια χρήση. Τα μεγέθη επίδειξης κυμαίνονται από 21,5» σε 86».

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2019

Ενσωματωμένα συστήματα Ευρώπη

Keewin Display Co., Ltd.  Keewin Display Co., Ltd.

 

2018

Ενσωματωμένα συστήματα Ευρώπη

Keewin Display Co., Ltd.

 

2017

Έκθεση ολοκλήρωσης οπτικοακουστικών μέσων και συστημάτων 2017 ευρωπαϊκή ISE
Χρόνος έκθεσης: 7-10 Φεβρουαρίου 2017

Τόπος συναντήσεως έκθεσης: Αίθουσα έκθεσης RAI, Άμστερνταμ, οι Κάτω Χώρες

Keewin Display Co., Ltd.

 

 

 

2016

Κατασκευή της Κίνας στη δημιουργία της Κίνας, ο δρόμος στις επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας
Το 2016 τα εθνικά επιχειρηματικά βραβεία υψηλής τεχνολογίας, keewin επιτυχώς πέρασαν την επιχειρηματική πιστοποίηση υψηλής τεχνολογίας και κέρδισαν τη «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας» με την επαγγελματική ομάδα Ε&Α, την ισχυρή τεχνική δύναμη, τη συνεχή ικανότητα καινοτομίας και την επιστημονική διοίκηση επιχειρήσεών του. πιστοποιητικό».

 

 

2016

Η ευρωπαϊκή ενσωματωμένη έκθεση συστημάτων ανοίγει στις Κάτω Χώρες «που δημιουργούνται στην Κίνα» σε ένα αστέρι
Από τις 9 ως τις 12 Φεβρουαρίου, η έκθεση συστημάτων του 2016 ευρωπαϊκή ενσωματωμένη πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ, το οποίο ήταν πρωτοφανές. Η έκθεση ISE σε RAI Άμστερνταμ έχει μια κεντρική θέση στον κόσμο της ψηφιακής επίδειξης, που δημοσιεύει τις πιό πρόσφατες πληροφορίες και που οδηγεί τη βιομηχανία.

Keewin Display Co., Ltd.

keewin είναι υπερήφανος για να χρησιμοποιήσει την παγκόσμιας ποιότητας πλατφόρμα της έκθεσης ISE του Άμστερνταμ RAI για να επιδείξει τα επιτεύγματα «δημιουργημένος στην Κίνα» για να αλλάξει την προκατάληψη ορισμένων ανθρώπων «κατασκευασμένος στην Κίνα».

 

2015

Κίνα λιανικό EXPO - keewin ανοίγει την ηλικία πληροφοριών των καταστημάτων αλυσίδων (διεθνή EXPO κεντρικά 5-7 Νοεμβρίου Wuhan, θάλαμος αριθ.: A283)

Η λιανική πώληση οντοτήτων θα αυξήσει την ένταση του informationization και της ευφυούς κατασκευής, να επιταχύνει περαιτέρω και να εμβαθύνει την πρόοδο, και να διαφοροποιήσει τις διασυνοριακές και εξειδικευμένες διαδικασίες. Περισσότερα καταστήματα θα επιδιώξουν να διευρύνουν τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά τους. Η ηλεκτρονική Qihao έχει σχεδιάσει και έχει αναπτύξει ποικίλα ευφυή τερματικά επίδειξης κατάλληλα για τα διαφορετικά περιβάλλοντα και τα διαφορετικά σενάρια. Ευφυή τερματικά ψηφιακής επίδειξης για υπαίθριο, το παράθυρο και εσωτερικός.

Περιορισμένη διαστημική, απεριόριστη επίδειξη, περισσότερες εμπορικές ευκαιρίες, ζωηρόχρωμες αγορές

 

2015

Η 17η Κίνα βιομηχανικό EXPO, 4.2A-068 keewin σας καλωσορίζει!

Το Νοέμβριο, το άρωμα φθινοπώρου της Σαγκάη και αέρα φθινοπώρου ήταν εκθαμβωτικό, και τη διεθνή έκθεση βιομηχανίας της 17ης Κίνας άνοιξαν grandly στο κέντρο εθνικών συνεδρίων και έκθεσης της Σαγκάη. Η ηλεκτρονική Qihao έχει κάνει μια θαυμάσια εμφάνιση με τα πιό πρόσφατα προϊόντα έρευνας και ανάπτυξης. Αυτά τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τις μελλοντικές προοπτικές της βιομηχανίας περιλαμβάνουν: υπαίθρια υψηλός-φωτεινή ultra-thin αερόψυκτη μηχανή διαφήμισης, υψηλής ευκρίνειας ενσωματωμένο double-sided/ενιαίος-πλαισιωμένο ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης για την επίδειξη παραθύρων, υψηλός-φωτεινό ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης εξαιρετικά-στενών για την επίδειξη παραθύρων, ultra-thin double-sided μηχανή διαφήμισης, αφή LCD που το διαλογικό σύστημα ανακοίνωσης τύπου μηχανών και το προσαρμοσμένο τερματικό επίδειξης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στις διάφορες βιομηχανίες όπως τα μέσα, το δημόσιο μέσο μεταφοράς, η αλυσίδα Shangchao, τα ξενοδοχεία, η εκπαίδευση, τα εμπορικά κέντρα CBD και τα πάρκα.

Υποστηριγμένος από την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία για να δημιουργήσει τα υπαίθρια κυριώτερα σημεία

 

2015

Η επίδειξη Keewin συμμετέχει σε Ifair Σαγκάη το 2015, με μια ενιαίος-πλαισιωμένη μηχανή διαφήμισης 12cm υπαίθρια αερόψυκτη, τη double-sided 14cm υπαίθρια αερόψυκτη μηχανή διαφήμισης, το double-sided/ενιαίος-πλαισιωμένο υψηλής ευκρίνειας ενσωματωμένο ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης 8cm, την ultra-thin 2.5cm double-sided μηχανή διαφήμισης και την υψηλή ενότητα φωτεινότητας LCD 5000cd/m2. Ultra-thin 12cm υπαίθρια αερόψυκτη μηχανή διαφήμισης για να κάνει την υψηλής θερμοκρασίας και δοκιμή βροχής επίτόπου επί του τόπου έκθεσης καλή ποιότητα, ορατή. Μόνο για τη φρόνηση για να δημιουργήσει ένα καλύτερο υπαίθριο τερματικό επίδειξης.

 

2015

Η επίδειξη Keewin συμμετέχει σε InfoComm Κίνα το 2015

 

2014

Τον Ιούλιο, η έδρα της Σαγκάη κινήθηκε στο οικολογικό πάρκο Changfeng. Συγχρόνως, καθιέρωσε ένα 8.000 συνδεμένο τετραγωνικός-μετρητής εργοστάσιο παραγωγής στο βιομηχανικό πάρκο Suzhou, και ανέπτυξε επιτυχώς τις ενότητες υψηλός-φωτεινότητας ανεξάρτητα, από την επεξεργασία τμημάτων πυρήνων και τον ανεφοδιασμό στην εμπορική επίδειξη και την υπαίθρια παραγωγή μηχανών υψηλός-ερμηνείας.

2011

Στην αρχή του έτους, έγινε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής TV στην Κίνα, καταρτισμένος προμηθευτής TCL

2010

Γίνετε καταρτισμένος προμηθευτής Skyworth και Changhong.

2009

Γίνετε καταρτισμένος προμηθευτής Konka και Hisense και παρέχετε τα υλικά κατασκευής πυρήνων.

2008

Έχει εισαχθεί στη στρατηγική συνεργασία με CMI Ταϊβάν Chimei (τώρα Innolux) και Optronics Au AUO, και έχει πάρει το προβάδισμα στην προώθηση των ανοικτών προϊόντων κυττάρων (καμία ενότητα backlight LCD) στην Κίνα.

2007

Τον Ιούλιο, ο κλάδος Qiqi Shenzhen καθιερώθηκε για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες στη Νότια Κίνα. Στο ίδιο χρόνο, ο κλάδος Suzhou καθιερώθηκε και έγινε καταρτισμένος προμηθευτής BOE BOE. Οι πωλήσεις υπερέβησαν στο τέλος του χρόνου 100 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια. Το Μάιο, συνεργάστηκε αποκλειστικά με την κύρια τεχνολογία MiraeNano προμηθευτών της Samsung της Νότιας Κορέας (Mntech) στην Κίνα για να παρέχει την οπτική ταινία της UTE για το υλικό πυρήνων ενότητας backlight για την πρώην ραδιοφωνική αναμετάδοση και τηλεόραση NEC και οπτικοηλεκτρονική IVO Longteng, τη δημιουργία της Σαγκάη του ανεξάρτητου σχεδίου για τους πελάτες βιομηχανίας και τη μείωση του κόστους παραγωγής. Οι βασικοί όροι, γίνονται ο προμηθευτής συνεργασίας οπτικοηλεκτρονική Coretronics Haoyu κατασκευαστών ενότητας παγκόσμιου διασημότερος backlight και οπτικοηλεκτρονική Ruiyi.

2006

Το Μάιο, στη Σαγκάη Minhang άρχισε να αναπτύσσει ανεξάρτητα και την ενότητα να παράγει KEEWIN της υγρής επίδειξης κρυστάλλου και υγρής επίδειξης κρυστάλλου KEEWIN.

2004

Τον Αύγουστο, keewin ιδρύθηκε στη Σαγκάη Xintiandi και άρχισε τα προϊόντα υγρής επίδειξης κρυστάλλου tft-LCD για να παρέχει τα τμήματα πυρήνων για τις γνωστές επιχειρήσεις επεξεργασίας επίδειξης.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Εσωτερικό ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Εσωτερικό ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Εσωτερικό ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Εσωτερικό ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης για τις πωλήσεις